Inspirace pro ženy

Krása ženy vynikne s dobře zvolenými šperky. Jejich třpytu a kouzlu jen málokterá odolá. Jejich účelem ale není jen zdobit. Mají ještě jiný, hlubší, význam. Posilují sebevědomí, dodávají energii, mírní obtíže.

ERC-WING-R

 

Žena je okouzlující bytost sama o sobě. Vyzařuje z ní vnitřní krása, která ji činí jedinečnou a okouzlující. Tuto krásu lze podtrhnout vhodným oblečením, líčením, mluvou i šperky. Ty je třeba pečlivě vybrat. V kombinaci s překrásnou květinou udělá jistě radost!

Potěšte sebe, svou maminku, kamarádku, přítelkyni jedinečným, ručně zdobeným šperkem z rukou německých mistrů zlatníků. Jejich umění bere dech. Kladou důraz na každý detail, vkládají do díla kus sebe samotného.

P2200232

 

Zavolejte si na pomoc Anděla strážného, využijte moc pyritu, růženínu, objevte okouzlující zvuk rolničky. Poznejte sílu Květu života, najděte ráj. Až tak široká je nabídka elegantních šperků Engelsrufer.

IMG_5578

 

Engelsrufer šperky jsou vyrobené ze sterlingového stříbra ryzosti 925/1000, jejich povrch je opatřen vrstvou rhodia. To jim dodá luxusní vzhled a lesk, dlouhou životnost.

Andělské šperky jsou nedílnou součástí žen, které mají styl. Nechte si nadělit skutečný dárek z lásky a ozdobte se kvalitními a zároveň krásnými šperky, které se neomrzí.

ERB-HEART-MA