Šperky s motivem Paradise

Každá žena se chce líbit svému partnerovi, rodině a blízkým. Kromě toho se chce líbit i sama sobě a dobře se cítit. To závisí nejen na fyzické kráse, ale také na doplňcích, kterými se žena ozdobí. Mezi ně patří i šperky. Chcete se cítit božsky a šik? Ozdobte se šperky s motivem Paradise.

DSC_0603_sq

 

Kde se vzal ráj?

Prapředci všech lidí, Adam a Eva, byli první lidé, které Bůh stvořil. Nejprve Adama, kterého stvořil z prachu země, protože smrtelné tělo není to nejdůležitější. Mnohem větší význam má nesmrtelná duše.

Aby se necítil tak sám, hledal pro něj vhodného tvora jako společníka. Žádné ze zvířat, které přivedl, nesplnilo jeho představy, nebylo vhodným pomocníkem a společníkem. Bůh tedy Adama uspal a z těla mu vytrhl jedno žebro. Z něj stvořil ženu, která byla Adamovi blízkou a nepostradatelnou osobou – Evu.

Oba pak žili v Edenu – Rajské zahradě s Bohem až do doby, kdy se dopustili hříchu a Bůh je vyhnal. Boží přikázání porušili tím, že ze stromů poznání dobra a zla jedli jejich plody. Tyto stromy jim byly jako jediné zapovězeny. Had (Satan) ale přesvědčil Evu a jejím prostřednictvím i Adama k porušení tohoto zákazu.

Eden 2

 

Z ideálního světa (Ráje) je Bůh vrhnul do opravdového světa plného nástrah a problémů, které lidstvo nikdy nemělo poznat. Přesto jim byl nablízku a pomáhal oběma zvládnout nástrahy Hada. Adam a Eva drželi při sobě, učili se poznávat jeden druhého a vzájemně si pomáhat.

 

Užijte si Ráj i vy!

Chcete se cítit výjimečně a užívat si boží přízně? Ozdobte se šperky s motivem Ráje. Šperky z kolekce Paradise jsou určeny všem snílkům a romantickým duším.

DSC_0679

 

Šperky z dílny Engelsrufer si zamilujete

Jsou výjimečné a originální. Prošly rukama německým mistrů zlatníků, kteří dávají důraz na každý detail. Ne nadarmo se jim říká „šperky s příběhem“.

Jsou vyrobeny ze sterlingového stříbra ryzosti 925/1000, jejich povrch je opatřen vrstvou rhodia, aby si zachovaly svůj lesk a předčasně nešedly.

Luxusní kolekce šperků Paradise zahrnuje náušnice, náhrdelník i Andělský zvonek. Všechny šperky lze libovolně kombinovat a mít svou jedinečnou sadu.

Šperky s motivem Paradise vám pomohou zdolat všechny nástrahy života, stejně jako Bůh podával pomocnou ruku Adamovi a Evě. S náušnicemi si procházku rájem užijete dvojnásob. Náhrdelník vám ukáže zcela nový svět plný lásky, štěstí a životního optimismu.

Andělský zvonek přivolá Anděla vždy, kdy ho bude zapotřebí. Kromě toho ozdobí váš dekolt, navodí pocit klidu a pohody. Je tvořen klíckou, kterou lze otevřít a dovnitř vložit rolničku ve vaší oblíbené barvě. Podle nálady je pak můžete střídat. Nezměníte jen barvu, ale i zvuk. Rolničky jsou ručně lakované, takže každá cinká jinak.

DSC_0651

 

Náš tip: Andělský zvonek vynikne ve spojení s andělským křídlem. Aby žádný z nich nezastínil ten druhý, doporučujeme křídlo ve velikosti M nebo L.

 

Užijte si Ráj na zemi i Vy! Ozdobte se šperky s motivem Paradise a objevte skutečný ráj!