Vánoce a Andělské zvonky

Vánoce jsou svátky klidu a setkávání s rodinou a přáteli. Kromě toho si je asi všichni spojujeme s dárky. I my vám nějaký chceme nadělit, proto od nás teď ke každé objednávce dostanete pralinku Vergani Chocao jako dárek.

Vůbec přitom nezáleží na tom, jak velká bude vaše objednávka. Každého zákazníka si vážíme stejně, proto tuto malou pozornost dostane každý, kdo zakoupí jakýkoli produkt z našeho e-shopu.

 

Bonbón a šperk?

Kvalitním bonbonem nikdy nešlápnete vedle, stejně jako krásným šperkem. Vložte čokoládovou pralinku do krabičky spolu se šperkem a uvidíte, že radost obdarovaného bude dvojnásobná.

 

Na jakou pralinku se můžete těšit?

Která přesně to bude, to se dozvíte až po rozbalení objednávky. Prozradíme vám ale, že to bude buď Vergani Chocao mléčná čokoládová pralinka s mléčným krémem a cereáliemi, nebo Vergani čokoládový bonbon Cappuccino.

Čokoládová pralinka z italské mléčné čokolády se smetanovým krémem a křupinkami se rozplyne na jazyku a zanechá po sobě výjimečnou chuť, na kterou obdarovaný dlouho nezapomene. A kdo by náhodou trochu zapomenout chtěl, tomu to zase nedovolí šperk. Získáte tak v srdci milované osoby jedinečné místo.

 

Stejně bude vaše chuťové buňky hýčkat i pralinka z mléčné čokolády plněná cappuccino krémem.

A právě o to během vánočních svátků přeci jde. Vánoce nejsou jen o drahých dárcích. Jsou hlavně o setkání s milovanými osobami, ze kterých si odnesete spoustu krásných a jedinečných vzpomínek.

 

Naším partnerem je Svět čokolády a dobrot Rigalli.cz, kde pro vás hledají ty nejlepší sladké a slané chutě celého světa.