Těhotenská rolnička ozdobí maminku, uklidní děťátko

Těhotenství je jedno z nejkrásnějších období v životě ženy. Některé maminky ho sice neprožívají právě lehce, přesto na něj rády vzpomínají. Těší se na miminko, chrání jej a utváří si s ním ten nejkrásnější vztah. Navažte to nejkrásnější propojení s děťátkem prostřednictvím těhotenské rolničky.

Maminky se jí zdobí už po staletí. Svůj původ má v Mexiku. Jak taková rolnička vypadá a k čemu slouží?

 

IMG_5479

 

Rolnička ozdobí i uklidní

Některé ženy si těhotenství užívají plnými doušky, jiné potrápí nevolnosti, otékající nohy, zhorší se jim pleť. I když si tak samy nepřipadají, jsou těmi nejkrásnějšími na světě. Aby se tak i cítily, rády se ozdobí šperky.

Mezi ženami, které očekávají narození svého potomka, jsou oblíbené mexické boly. Možná je znáte jako těhotenské rolničky. Šperk na dlouhé šňůrce, který si maminky pověsí na krk a dosáhne až k bříšku.

Při chůzi jemně cinká a tím uklidňuje. Miminko je schopné tento zvuk vnímat už od 20.týdne. Díky tomu spolu maminka s dítětem naváží úzký vztah mnohem dřív, než se poprvé setkají tváří v tvář.

 

Jak rolnička vypadá?

Těhotenská rolnička našla inspiraci právě v mexických bolách. Jedná se o přívěšek (klícku), v jehož nitru je ukrytá rolnička, která jemně cinká. Klícka s rolničkou je dostupná ve třech velikostech a mnoha barvách. Rolničky uvnitř klícky se dají libovolně vyměňovat. Stačí si dokoupit rolničku v jiné barvě, klícku otevřít a rolničky vyměnit.

Získáte tak nejen novou ozdobu, ale obměníte také zvuk rolničky. Ty jsou ručně lakované a díky tomu zní každá rolnička maličko jinak. Každá je originál, dvě stejné nenajdete. I když to na první pohled bude tak vypadat.

Náš tip: Nechte se při výběru inspirovat symbolikou barev

 

preview-full-IMG_5214

 

Těhotenstvím úloha rolničky nekončí

Narození děťátka je silný zážitek. Nejen pro rodiče, ale i pro dítě samotné. Ze tmy a bezpečí maminčina bříška se náhle ocitne ve světě plném světla a hluku. Každý si ho chce pochovat. Tolik lidí na něj promlouvá. Je to právě rolnička a zvuk známý z maminčina bříška, který může poskytnout pocit bezpečí. Kdy rolničku opravdu oceníte?

  • Zvuk rolničky miminko uklidní, často přestane plakat.
  • Během kojení, kdy dítě šermuje ručičkami a neklidně pije. S rolničkou si může hrát a bude klidněji a lépe sát mléko.
  • Chcete, aby si dítě samo hrálo v postýlce? Přivěste rolničku nad postýlku tak, aby do ní šermujícíma rukama snadno dosáhlo. Nebude se cítit tak samo.

 

Rolnička je hlavně šperk

Dokonale ozdobí každou ženu. Hodí se pro každou příležitost. Stačí obměnit barvu rolničky a přizpůsobit ji aktuálnímu oblečení.

Darujte nastávající mamince dárek, který ocení. Díky těhotenské rolničce se bude cítit krásnější, a navíc naváže se svým děťátkem ten nejsilnější a nejúžasnější vztah.